Cloudlakes
Home | News | Brands | Reviews | Gallery | About Us

Slate промишлеността на Северна и Среден Уелс

от Дейв Sallery

Два натоварени вагони шисти пътуват реконструираната таблица наклон в кариерата Вивиан, Dinorwic, юни 2012 г.  Повече детайли тук.

  Moel г. Faen кариера в горната част на Horseshoe Pass в Denbighshire. Съвети в този кариера в момента се рециклират като инертни материали.
Въведение в Уелс Slate   Този сайт е предназначен да бъде обща въвеждането на шисти индустрия на Северна и Среден Уелс. Аз се опитах да даде общото впечатление на индустрията и промените, предизвикани. Той не е предназначен за покриване на всяка кариера, от които имаше няколко стотин.  Кликнете тук за списък на всички записани уелски кариери шисти . Имайте предвид, че много от изброените работата или малка, или просто спекулативен надраскване . ите  не съм се опитал да отидат в големи подробности за методи за екстракция на труда, геология, консервирани железопътни линии и др. Slate кариери могат да бъдат опасни места: скалата да са хлъзгави, съвети за отпадъци са нестабилни. по стените на сградите често са на точката на колапс, времето може да се променя бързо, може да има скрити шахти и ями, както и най-близката помощ в случай на злополука, може да бъде на няколко мили разстояние. Съм направил не се позовава на подземните изработки, които могат да бъдат достъпни, тъй като всички от тях са опасни. Всяко проучване подземен трябва да бъде направено с компетентно ръководство и с професионално оборудване. Всички шисти кариери са частна собственост и трябва да се търси разрешение, преди да влезе на сайта. Има още много реликви и артефакти, оставени да се види, често при диви и красиви околности, но моля, не премахвате без разрешение. Надявам се, че този сайт ще ви помогне да се въведат повече хора за техниките, използвани в което някога е бил велик и горд индустрия и да им помогне да оценят това, което остава днес. Всички съвременни фотографии са взети от себе си в последните двадесет години, но това е темпото на промяната, че много от възгледите вече не са възможни. Моля, да ми помогне да продължи да подобрим този уебсайт с вашите коментари или предложения.

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕИнформация (не фотографии), която се проведе в рамките на този сайт може да бъде възпроизвеждана без разрешение, ако е кредитирана с предоставяне на информация на уебсайта.   Всички фотографии на този сайт остават собственост на собствениците и не трябва да бъдат възпроизведени без предварително разрешение.
Наклон барабан къща, фен на съвети и извън селото. Cwm Penmachno, Гуинед.  

Преведено е http://www.penmorfa.com/Slate/

До дома  

Cloudlakes
© 2014: All rights protected1.